Referenties

Sinds eind 1997  ben ik als zelfstandig professioneel emotiecoach, aan de slag gegaan. Ik heb vele directeuren, managers, hulpverleners en particulieren, mogen begeleiden. Zij hebben geleerd om te luisteren via de ogen en te reageren op de positieve boodschap van de soms negatieve uiting van hun gesprekspartner. Ze zeggen dat er door de inzichten die ze hebben gekregen en na enige oefening, er veel minder conflicten waren en zij als fijne gesprekspartners werden ervaren.

Jurrien, Directeur adviesbureau

Emoties en emotiewerk, ze stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik vroeg Dimphy om tijdens een team offside te introduceren en het gedachtegoed van de creatiespiraal en de bijhorende emoties te laten ervaren. Wat een prachtige dag die nog steeds zorgt voor een grote glimlach bij alle teamleden. Zelf heb ik Dimphy  gevraagd me daarna te coachen op de verschillende uitdagingen en emoties die ik in mijn werk en privé tegenkom. Een heerlijke, heldere methode en prachtige procesbegeleider om deze reis samen mee te maken. Ik voel me gezegend. 

 

Nico en Chantal

Wij zijn al 8 jaar bij elkaar en hebben sinds twee jaar een kleine meid erbij. Onze communicatie werd steeds minder doordat we minder tijd voor elkaar hadden. Ook hadden we regelmatig ruzie over de manier van opvoeden van onze kleine eigenwijze meid. Door de coaching met Dimphy,  hebben we elkaar weer opnieuw ontdekt. We begrijpen elkaar nu veel beter omdat we veel meer letten op elkaars non-verbale communicatie en de boodschappen van de emoties. In het begin vonden wij het heel moeilijk om de emoties anders te gaan zien en inzetten dan je normaal doet, maar na enige oefening is het echt een meerwaarde in je communicatie. Ook is het opvoeden en begrijpen van onze kleine meid nu een heel stuk makkelijker.

Dimphy Dank je wel voor al deze mooie inzichten en lessen.

Stef, directeur Green communicatie, individuele procesbegeleiding met de emoties.

Ik heb enige tijd geleden Dimphy gevraagd als mijn procesbegeleider. Ik zat als directeur/eigenaar van Green communicaties met de vraag, is dit het nu? Er speelde vele emoties in mij die me in de weg zaten. De manier waarop Dimphy mij heeft laten inzien wat die emoties mij eigenlijk willen vertellen, waren verrijkende inzichten. Het geeft me nu veel meer richting als ik naar de positieve boodschappen van mijn emoties luister en ernaar ga handelen. Mijn omgeving geeft ook aan dat ze me nu een veel prettiger mens vinden omdat ik beter in mijn vel zit.

Emoties zijn niet langer lastig of verboden voor mij, maar mijn interne navigatiesysteem, zoals Dimphy dat zo mooi kan uitleggen. Bedankt.

Paul – ondernemer, deelnemer van de training voor professionals.

Ik heb de training voor professionals gevolgd en als een toevoeging ervaren op mijn reis naar leren, kennen en kunnen. Leren kennen van mijzelf. De mens Dimphy met haar inzicht en verduidelijking van waarnemen tussen mij en de reactie van de ander. Ze liet mij meerdere malen zien en voelen, zonder dat ik daar besef van had, wat ik in contact en communicatie laat liggen, of mis aan inzicht. Dimphy heeft dit aan mijn teruggegeven als eyeopener. Ik heb deze training als zeer geslaagd ervaren. Het koste me elke keer wel energie maar heeft zeker meer opgeleverd.
Een aanrader voor eenieder, die meer van zichzelf en andere mensen wil leren ervaren!

Mike – Communicatietrainer, deelnemer van de training “communiceren via de emoties”.

De training “communicatie via de emoties” gevolgd bij Dimphy. Zelden zo’n krachtige manier ervaren die jezelf zo snel tot je essentie kan brengen. Gelijk als bij de tandarts, vasectomie-arts of welk ander ego slopende behandelingen, laat Dimphy op zeer subtiele wijze blijken of je wel écht bent en hoe jouw manier van voelen, denken en handelen helpend is in je leven. Concrete herkenningen en aandachtspunten voor verdere persoonlijke groei. Een echte aanrader!