Stressvrij in Verbinding

 

Iedereen heeft stress, bewust en onbewust. Ons onderbewustzijn zorgt voor 90% van al onze ervaringen. Gewenst en ongewenst.

Hoe fijn zou het zijn als je al die ervaringen zelf kunt aansturen, vanuit jouw onderbewustzijn. Zodat die 90% dus vóór jou gaat werken ipv dat je er slachtoffer van bent.

Leven in een hogere frequentie, draagt bij aan het zelf besturen van jouw leven. Maar daarvoor is het wel eerst nodig om de vervuiling uit jouw energieveld te halen. Met vervuiling bedoel ik, negatieve gedachtes, angsten en overtuigingen die jou dus niet helpen.

Met de live the connection methode, help ik je van die vervuiling af.

Naast persoonlijke ontwikkeling, werk ik ook graag aan de verbinding tussen ruiter en paard. Heb jij een paard en ervaar jij wel eens stress om te vallen, op buitenrit te gaan, een wedstrijd of iets anders en reageert jouw paard daar dan ook weer gestresst op, dan help ik jullie samen graag naar een optimale verbinding.

Wetenschappelijke kennis over neurologische processen (wat gebeurt er in het brein?) vormt de basis van de helende werking van deze methode.

Wil jij de regie over jouw leven zelf  bepalen en wil jij genieten van alle mooie verbindingen die er te maken zijn tijdens dit leven, neem dan contact op via het contactformullier, gaan we samen aan de slag.