Het geheim van een fijne relatie,

is communicatie.

De juiste manier van communiceren is crusiaal binnen relaties. 

Iedereen is anders. We verschillen van hoe we denken en handelen. Zelfs onze interesses kunnen veel verschillen. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn voor de perfecte relatie. 

Het leren begrijpen en echt zien van elkaar. Begrip hebben voor elkaars verleden, gedrag, overtuigingen en beperkingen. Kan alleen als je daar zuiver en onveroordelend met elkaar over kunt praten. De manier waarop situaties beleefd worden,  kan totaal verschillen, zelfs als je naar precies hetzelfde kijkt. 

Relatieproblemen ontstaan voor 99% door miscommunicatie. We snappen elkaar niet meer, is een veel voorkomende uitspraak. Of: we zijn uit elkaar gegroeid. Maar is dat werkelijk zo, of zijn jullie vergeten elkaar in elkaars belevingswereld mee te nemen? 

Zodra je niet meer in elkaar wilt investeren, ben je eigenlijk al uit de relatie vertrokken. Je hoeft dan alleen nog maar je koffers te pakken.  

Als er nog een klein vonkje is, nog een beetje vechtlust en het houden van nog wel ergens aanwezig is. Kom dan samen werken aan jullie relatie. Ik leer jullie de geheimen van communiceren. Wat het vonkje weer kan opladen tot een groot kampvuur. 

Neem contact op voor een telefonische kennismaking!

2 + 6 =