Via jouw GPS, je schaduwerk oplossen

 

GPS, Graaf en Puzzel sessie.

Iedereen die al heel wat jaartjes met zichzelf leeft, herkent wel een steeds terugkerend probleem. Een aanname of overtuiging die zo hardnekkig kan zijn, dat je erdoor beperkt wordt. Maar het is uiterst moeilijk om precies de vinger erop te kunnen leggen, waar die inprent heeft plaatsgevonden. En wat dan nog lastiger is om hem ook op te kunnen lossen.

Ik heb ook zo’n ervaring met mezelf. Via een hoop graaf en puzzel werk, vielen de stukjes op hun plaats. En dat voelde heel erg verlichtend en liefdevol. Nu ik in de gaten heb hoe je dus die hele diepe overtuigingen kunt terugvinden om ze dan vervolgens om te buigen, zou ik dat graag met iedereen die hetzelfde wil ervaren, willen delen.

Via de onlinetraining, deel ik je mijn ontdekking om te helen van al je blokkerende overtuigingen.  Ieder voor zich en toch samen, jouw GPS avontuur aan te gaan en jezelf terug te vinden. Misschien dat het niet in een keer helemaal lukt, maar dat we tot inzichten komen zal zeker zijn.

Het is een eenvoudig proces, mits je eerlijk en open durft te zijn richting jezelf en kwetsbaar richting de groep. De groep kan namelijk werken als een helicopterview en ziet dingen die jij niet meer bij jezelf waarneemt, omdat het zo enorm geïntegreerd is in jouw systeem. Soms hebben we een ander nodig die op de juiste knoppen drukt. Je hoeft niet alles te delen als het voor jou te onveilig voelt. Dan is een 1 op 1 GPS misschien een betere optie.

De enige regel voor deelname is; dat je echt wilt onderzoeken waarom je dingen doet zoals je al jaren doet en die jou eigenlijk in de weg staan. Alleen dat besef en die commitment met jezelf, heb je nodig om het op te lossen.

Iedere maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur online. Met 1 x deelname kun je al heel erg veel overtuigingen oplossen. 1 op 1 sessies op aanvraag.

Meld je aan via het contactformulier met vermelding van je naam, email en de datum van de maandag dat je mee wilt doen.

De kosten zijn € 65,- per persoon voor een training van drie uur en wordt vooraf berekend. Na aanmelding ontvang je de inloggegevens van de door jou gekozen maandagavond. Na de training ontvang je de zeven stappen die we dan hebben behandeld.