Wie ben ik?

 

Geboren in 1967, opgeleid tot communicatie coach, live the connection coach, creatief therapeut, auteur van het boek “eindelijk begrepen, de boodschap van onze emoties.

Moeder van twee prachtige meiden, twee katten en een paard.

Gepassioneerd amateurkunstenares. Levensgenieter, vrij van beperkende gedachten en overtuigingen.

Gedreven om het beste uit het leven te halen en deze levenskunsten te delen met anderen.

Procesbegeleider

Als procesbegeleider, begeleid ik mensen in hun levensfases. Of dit nu een persoonlijk individueel stukje is, het verwerken van verlies of het ontdekken van het mooiste in elkaar binnen relaties.

Communicatie en vooral de communicatie met onze emoties en de ons onderbewustzijn, zijn mijn specialiteiten. Dit doe ik via gesprekken, en behandelingen. Voor ruiters kom ik op locatie om gelijk ook met hun paard samen te werken voor het mooiste resultaat. 

Ik word niet vergoed door een zorgverzekeraar, maar bij mij hoef je dan ook niet drie tot acht maanden te wachten op hulp. Een sessie kan een uur maar ook twee uur duren, net wat jij die keer nodig hebt en je betaald per sessie.

Neem jij ook de regie over jouw leven weer in eigen handen? Ik begeleid je daar graag bij. Tot snel.