Werkwijze

Net als alles in de natuur, hebben onze emoties een doel.

Ik voed je met de mooie geheimen van de emoties.

 

Tijdens mijn procesbegeleiding of trainingen, leer ik je om de werkelijke waarde van onze emoties te gebruiken. Je ontdekt hoe belangrijk het leren luisteren via je ogen is en te voelen naar de ondertoon van het gesproken woord.

Wat jouw eigen verantwoordelijkheid is voor jouw manier van voelen, denken en handelen.

Je gaat beseffen dat we vaak iets heel anders invullen dan wat er echt gezegd wordt. Je leert communiceren vanuit gevoel en uiteindelijk beleef je de communicatie vanuit de emoties als een navigatiesysteem in je leven, welke je daadwerkelijk daar brengt waar je naar toe wilt.

Ik werk met de methode van de emotieleer. Daarnaast werk ik met de krachtige tool van het vinden van je kernwaarden. Iedereen is in het bezit van authentieke kernwaarden. Er is geen mens die precies dezelfde kernwaarden heeft. Het kennen van je kernwaarden helpt je bij het maken van je dagelijkse beslissingen en de manier waarop jij jouw leven richting wilt geven. Door bij elke keuze, in woord en daad, te checken of je dit vanuit jouw kernwaarden doet. Leven vanuit je kernwaarden maakt het leven heel gemakkelijk. Je kunt eigenlijk niet anders. Het zal je helpen in een flow terecht te komen.